BEDRIJFSFOTOGRAFIE – NETWERK FOTO’s!

Is het niet mooi te ‘Netwerken’ met fraaie fotografie van uw onderneming? Een goede website, brochures met beeldmateriaal dat bij u past.

Netwerk foto’s?

Mijn website www.jandekkerphoto.nl geeft mij een goed gevoel tijdens netwerkmomenten. Ik kan u snel laten zien wat Jan Dekker als fotograaf voor u kan betekenen.

Is uw beeldmateriaal klaar en up to date voor uw netwerkmomenten?

Welke branche u ook vertegenwoordigt, u wilt de beelden gebruiken die uw bedrijf representeren. Kijk en dan ben ik de aangewezen persoon als fotograaf!

Uw bedrijfsfotografie is bij Jan Dekker Photo in goede handen.

Van productieprocessen tot personeelsportretten. Beelden die u graag gebruikt tijdens uw netwerkmomenten en andere promotie activiteiten.

Zomaar een voorbeeld:
Momenteel werk ik in opdracht om 20 personeelsleden te fotograferen. Alle medewerkers binnen het bedrijf zo te portretteren waaruit de kwaliteit, professionaliteit en plezier vanaf spettert. Een bedrijf dat zich graag via hun personeel voorstelt!
Zeker geen gemakkelijke opdracht want u weet net zo goed als ik dat niet iedereen graag gefotografeerd wordt, integendeel velen zien er vaak als een berg tegen op.

Ik fotografeer u en uw personeelsleden zodanig dat iedereen met een tevreden lach zichzelf ziet en blij is met het eindresultaat.
Ik fotografeer uw bedrijf zo dat u straks de trotse bezitter bent van een databank. Beschikken over een complete databank van beelden die u gebruikt voor website, brochures, advertenties of andere promotie activiteiten.

Uw databank met beelden nog niet compleet? Gebruikt u nog steeds ‘unieke’ stockfoto’s die de hele wereld kan gebruiken?

Jan Dekker Photo bouwt samen met u aan uw eigen data stockfoto bank. Een plezier om mee te werken en u bent de trotse eigenaar van ‘eigen’ beelden. Wilt u meer informatie over wat ik voor u als fotograaf kan betekenen?

 

 Bel 06-496 40 520 of neem contact op via mijn website www.jandekkerphoto.nl/contact/

Wie weet fotografeer ik binnenkort bij u op locatie.

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail