Werken bij u op locatie.

Als fotograaf doe ik niets liever. Er zijn ontelbare foto-mogelijkheden om uw bedrijf op een mooie wijze te presenteren.

U overweegt al enige tijd een fotograaf in te huren? Fotografie is duur?

U denkt het, zegt het zelfs! Nee hoor want fotografie hoeft niet duur te zijn. Ik noem hier geen prijs, tenslotte hangt die af van uw foto wensen.

Binnen uw bedrijf zijn legio foto-mogelijkheden en de keuze maakt u uiteindelijk zelf. Daarom is onze eerste vrijblijvende afspraak zo belangrijk! Een inventarisatie van wensen en ideeën! Gratis en u ontvangt vrijwel direct een duidelijk kostenplaatje.

´U bent toch de fotograaf!´

Helemaal waar, ik de fotograaf, u mijn klant en daarom maken we een goed concept/plan.
Neemt u van mij aan dat het de sleutel is tot succesvolle fotografie en een mooie fotosessie.

Zo’n concept, een leidraad voor iedereen die meedoet. Een draaiboek met alle informatie over de komende foto dagen van wat nodig en niet nodig is.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak via www.jandekkerphoto.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Uw telefoontje is altijd welkom!

Een foto, een moment van nog geen seconde. Niet iedereen staat te popelen gefotografeerd te worden en sommigen hebben er zelfs een hekel aan. Laatst keurde iemand haar foto af. Kan gebeuren, ze zag er geweldig uit maar meningen verschillen. Een paar weken later nam ik met veel plezier opnieuw haar foto’s. Die extra service is belangrijk naar mijn klanten toe. Deze keer was de persoon veel meer relaxed en erg tevreden met het resultaat. Dat is wat ik als fotograaf wil bereiken!

Is uw locatie foto-klaar?

Alles moet er top uitzien, tenslotte is het wel uw bedrijf wat u presenteert. Een locatie zoeken of klaar maken voor de foto is zo mooi om te doen. Ik kan er boeken over schrijven. Of het nu de bouwplaats is, uw personeel, kantoor of product, ik zorg voor puike foto’s en beelden die uw bedrijf goed vertegenwoordigen.

Kiest u voor Jan Dekker Photo dan bent u binnenkort de trotse eigenaar van een nieuwe collectie foto’s. Foto’s die u o.a. gebruikt voor Social Media, uw Bedrijfsprofiel/Company profile en Jaarrekening/Annual Report.

Contact: Jan Dekker Photo. www.jandekkerphoto.nl

Tel: +31 (0)6 4964 0520

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail