‘Wat een mazzel is dit zeg!’

Zoiets denk ik vaak als ik aan het werk ben. Deze keer op weg voor Growing Green Cities/Almere om Joost Bosker, eigenaar van de Foodtruck Oerz te fotograferen. Werken tijdens het Ouder-Kind Festival, georganiseerd door Vesna Dragojevic, is dus helemaal Te Gek of zoals mijn dochter dat ook wel VET noemt.

Juli 2018, de droogte, de warmte en ja we krijgen het allemaal voor onze kiezen, ’t maakt niet uit wie je bent. Soms een klacht, een diepe zucht, een beetje moe of gewoon oververhit en heftig zwetend…..

Wat een heerlijke zomer zeg, ’t is alsof ik weer in de tropen werk. Fotograferen in de felle zon, da’s niet altijd makkelijk, maar verder heerlijk hoor wanneer die koperen ploert op mijn kalende bol schijnt. Wat een geluksvogel.

Weet u, ik schrijf niet vaak over onderwerpen die niet direct met mijn fotografie te maken hebben, zoals integratie bijvoorbeeld. Waarom zou ik? Er wordt al zoveel over gedacht, geschreven en gezegd.
Het mooie Ouder-Kind festival van Vesna en haar buurt wil ik u niet onthouden. Chapeau hoor, hoe jullie dat organiseren!

Een heerlijke zondagmiddag op het Arnhemplein.

Voor mij was het een prachtige fotomiddag met veel plezier en mooie beelden. In deze blog slechts een paar foto´s en hoe vrolijk is dat? De rest van de foto’s zijn inmiddels bij Growing Green Cities/ Almere en Vesna Dragojevic. Ook zin in zo’n feest in uw buurt? Ik ken wel iemand die dat samen met u regelt hoor.

Met een blij en positief gevoel plus mooi fotowerk keer ik terug naar huis. Wie of waarvandaan, arm of rijk, jong of oud het maakt totaal niet uit. Gewoon ja, heel gewoon samen spontaan feesten. Niets hoeft, je bent jezelf en bent met elkaar.

Het gebeurt in Almere.

Mijn leven als fotograaf gaat door, druk, met veel plezier en inzet voor mijn klanten. Natuurlijk ben ik altijd in voor nieuwe opdrachten. Jan Dekker Photo doet veel op het gebied van fotografie. Van evenementen, uw party tot en met uw bedrijf aan toe. U mailt, belt of contact via deze link. Wij zijn er klaar voor.

Tel: 06 496 40 520 – Jan Dekker Photo