Almere heeft het.

Waar denkt u aan bij saté?

De chinees, de snackbar of misschien een sateetje bij de rijsttafel in een Indonesisch restaurant maar dan heb je het gehad in Nederland.

Wat eten we vanavond? Saté van I LOVE SATE, de beste saté van Flevoland.

Natuurlijk denk u direct, ‘ja dat kan je wel zeggen Dekker maar u bent toch hun fotograaf’. Niets tegen in te brengen maar uiteindelijk besluit ik wel zelf hierover te schrijven.
U weet wellicht dat ik jaren in Indonesië woonde en werkte als fotograaf. Standplaats Jakarta! Zwerven door de archipel, nu ben ik terug in Europa maar de Indonesische keuken blijft favoriet.

Avi en Jetsko zijn alweer een half jaar druk bezig met I LOVE SATE. En weet u het blijft niet alleen bij saté alleen, welnee Avi is niet te stoppen en kookt dagelijks overheerlijke betaalbare Indonesische gerechten. Zo vindt Bunga, mijn dochter, de Nasi Goreng top (foto links). Het doet haar denken aan de tijd dat we nog in Jakarta woonden.
Mijn favoriet is toch echt de Chicken Spicy Coconut saté! (foto rechts mijn bestelling van 2 porties)

Ik heb de eer I LOVESATE vandaag te mogen fotograferen. Een mooie opdracht zo voor de zaterdagmiddag. ‘t Is tegen enen, ze zijn allen druk met de voorbereiding en het koken. Komt die geplande fotosessie wel uit?
Nou ’t is lastig maar dat is de uitdaging van de fotograaf toch? I LOVE SATE moet ready zijn om 3 uur. Als er dan een fotograaf rondloopt met allerlei wensen gaat het dan lukken?
Helemaal geen probleem, ‘I go with the flow’ en stoor je vooral niet aan mij. Doen jullie wat je moet doen als jullie af en toe wel in de lens kijken?

Ik zorg dat de locatie foto-klaar is. Zo kan het ook en het werkt erg plezierig.

Als fotograaf zijn dit de mooiste opdrachten, het onderwerp zo te fotograferen zonder al te veel settings. Het is mijn taak ‘schone’ aantrekkelijk foto’s te creëren zonder het kookproces te storen.
Zoals u ziet een mooi resultaat. Oh ja als u bij I LOVE SATE, Andy Warholstraat 3 in Almere naar binnengaat doe heel even de ogen dicht, heel even maar ……. die geur alleen al! Welkom in de gordel van Smaragd.

Een jonge onderneming waar Avi en haar gezin allemaal keihard werken aan het succes. De kracht van I LOVE SATE. Zo fotografeer ik ze allemaal ‘on the spot’. Drie uur, I LOVE SATE is ready to serve! Open van Dinsdag tot en met Zaterdag.

Bedrijfsfotografie door Jan Dekker Photo. U overweegt fotografie voor uw bedrijf? Bel me gerust op via 0649640520 of maak via mijn website een vrijblijvende afspraak.