Fotografie is Art!

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon met een ingebouwde camera op zak. Maar niet iedereen kan fotograferen. Om met beelden verhalen te vertellen heb je ‘unieke ogen’ nodig – ogen die door jarenlange oefening getraind zijn als fotograaf.

En wel training in het vastleggen van licht en van compositie. Verder train je jezelf als fotograaf voortdurend om je sociale vaardigheden nog verder te scherpen – zodat je er weer een fractie beter in slaagt mensen zo te benaderen dat ze zich laten vastleggen zoals ze echt zijn.

1e gesprek

Digitale offerte

Planning en agenda

Fotosessie

Levering foto's

Factuur

Mijn training heette “Indonesië”. In dit prachtige kleurrijke maar ook chaotische land woonde ik ruim 20 jaar. Mijn naam is Jan Dekker en ik ben geboren in Amsterdam. In 1994 vertrok ik naar Indonesië. Vanaf die tijd werkte ik als topfotograaf, niet alleen in Indonesië maar in heel Zuidoost Azië.

​Mijn opdrachtgevers waren de grootste partijen in de zakenwereld, van Garuda Airlines via ING Life Jakarta in Azië tot de grootste internationale hotelketens. Onlangs kwam ik terug in Nederland. Ik heb besloten mijn kennis en ervaring aan een specifieke groep Nederlandse klanten door te geven.