Almere heeft een professioneel installatie bedrijf voor alarm- en camera beveiligingssystemen.

 

Op karwei met Camera Installatie, opgericht in 1999 en inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerde top installateur.

Niets is mooier als fotograaf een dag mee te draaien tijdens een installatie of productie proces van welk bedrijf dan ook. Tot op de dag van heden is de afwisseling van onderwerpen voor mij het meest boeiende van mijn vak, vandaag de monteur en bijvoorbeeld morgen het moderne interieur van een restaurant. Een beroep waar ik blij van wordt.

Kortom deze klant, Camera Installatie, veelzijdig bedrijf met goed en technisch opgeleide mensen die hun vak verstaan. Ze bedienen u op uw wenken bij het aanbrengen van de benodigde beveiliging bij u thuis of op de zaak. De klant staat bij hen voorop. Van alarm tot camerabewaking, ze leveren het allemaal.

’s Morgens is het een drukte van belang aan de Verfmolenstraat 5 in Almere. Zeven uur of soms nog vroeger al op weg naar de klant. Camera Installatie, actief in het gehele land en daarbuiten dus ja dan moet je vroeg op pad. Bij buitenlandse klussen overnachten de monteurs in een hotel vlakbij de locatie dus als klant altijd verzekerd van efficient werk. Onze auto vertrekt rond 8 uur richting Twente.

Ons karwei van vandaag, een installatie van 4 H.D. camera’s met hoge resolutie legt de adviseur uit. Als vertegenwoordiger van Camera Installatie houdt hij het hele team vandaag gezelschap vanwege de fotoshoot. Komt mij goed uit, tenslotte kan ik de man nu ook ‘in actie’ fotograferen.

Als fotograaf werken bij een klant van mijn klant blijft speciaal en het is uitstekend dat Camera Installatie in de person van de adviseur extra aanwezig is. Vooraf heeft Camera Installatie toestemming gevraagd en ja hoor, de fotograaf is welkom hoor!

Keer op keer blijft het een verrassing hoe mensen reageren voor de camera. Nu een echte monteur, een echte adviseur en mijn Challenge is het kiezen van de juiste momenten. Zonder al te veel in scene te zetten en de heren zo te regisseren dat Camera Installatie de beelden krijgt die ze graag willen. Een prachtdag, zonder gemor van de ´modellen´ en een tevreden klant.

Onze gastheer noemde het ‘een schone installatie’ met aan zijn huis 4 splinternieuwe HD camera’s zonder ook maar een kabel te zien! Hoe mooi is dat!

Wilt u meer weten over de service van Jan Dekker Photo neem gerust contact met ons op via de website of bel 06 496 40 520

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail